Coach wandelingen

Ken je dat? Even een wandeling na het eten en tijdens het lopen kom je van alles tegen op je pad waardoor de ene na de andere gedachten door je hoofd gaan. Hoe gaan jouw gedachten? Gaan jouw gedachten met je aan de haal en neemt deze je mee in zwaar weer? Of kun jij heel goed tijdens het wandelen het piekeren en alle beren op je pad van je afschudden? Hoe zou het zijn als jij de regie hebt over je eigen gedachten en overtuigingen. Alleen die gedachte al......... maakt je toch super blij!

 

Doordat er tijdens mijn NLP trainingen vaak gebruik werd gemaakt van trance- of hypnotische oefeningen, ben ik mij daar meer in gaan verdiepen. Volgde ik begin 2019 een hypnose cursus. Toen ervaarde ik dat je via trance en hypnose contact kan maken met het onderbewuste. Omdat het onderbewuste geen ontkenning kan verwerken en reageert vanuit instinct/intuïtie, werkt de trance vorm goed en snel. Het onderbewuste heeft ook herhaling nodig om nieuwe gewoontes aan te leren. Door in de natuur te zijn en wekelijks deze trancewandeling te doen, kun je oude niet bruikbare gewoontes en overtuigingen elimineren en nieuwe bruikbare gewoontes vinden die jou wel wat brengen. Daarom duurt deze training 2 maanden, waarin we 1 x per week deze wandeling doen. Door herhalen maken we een nieuw pad aan in je neurologische brein en zal je na deze 8 lessen merken wat deze manier van wandelen je brengt.


Wandel mindfull en blij

Tijdens een trance wandeling maken we gebruik van de ademhaling, meditatie, oefeningen en natuurlijk...... de natuur! Voordat wij de wandeling starten neem ik je mee in een korte meditatie. Omdat lichaam en geest samenwerken is wandelen en coachen een perfecte combinatie. Daarom zal ik je onderweg mentale oefeningen laten doen en vragen stellen zodat je brein lekker aan de slag kan. Wij wandelen 1,5 uur door een rustig stuk prachtige natuur wat Aalsmeer ons te bieden heeft. Tijdens de wandeling stel ik vragen, vertel je leuke weetjes en zet je onderbewuste aan. Wij lopen in een kleine groep van max 10 personen. De locatie van de wandeling verschilt per week.

Deze trainingen/interventies worden in de vorm van een programma aangeboden. Een programma bestaat uit 8 wandelingen gedurende 2 maanden. Deze wandelingen zijn ook los te boeken. Ook maak ik op maat trainingen voor bedrijven. Je kunt kosteloos een keertje meelopen.

Kijk voor de data in de agenda. Spreekt een van deze training je aan of heb je een vraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij op 06-53184345.