Wandel en beweeg je fit

Ken je dat? Je wil graag in actie komen, maar de sportschool is toch niet echt de plek waar je blij van wordt. Of je zit op de bank en die zit zo lekker zodat je blijft zitten en er niet vanaf komt. En misschien kijk je wel tv en besef je eigenlijk niet eens wat je kijkt als je maar even doelloos kan turen en niets hoeft te zeggen. 

 

Hoe zou het zijn als je weet dat je nu een sport hebt gevonden die bij je past. Zodat die bank opeens niet meer zo lekker zit. Hoe zou het zijn als je een sport hebt gevonden waar je je lichaam en geest traint, zodat die tv uit kan en je op een andere manier even de tijd voor jezelf pakt. Hoe zou het voor je voelen als je na het sporten vol levensenergie en een goed humeur weer thuis komt. Hoe lekker is dat! Als je dit wilt ervaren? Kom dan eens fit wandelen.  


Fit wandelingen

Je wandelt wekelijks en het programma duurt 8 weken.Tijdens de fit wandeling van 1,5 uur maken wij gebruik van alles wat de natuur gratis te bieden heeft. Tijdens de wandeling doe je ook oefeningen tussendoor. Want niet alleen wandelen is gezond maar ook het trainen van vele andere spiergroepen is belangrijk om een fit lichaam te krijgen en te houden. Dit kunnen individuele oefeningen zijn maar ook een oefening met mij of een mede cursist. Laat je meenemen in een actieve gemotiveerde groep, waar muziek en fun centraal staan. Elke week nemen we een ander thema mee op pad en sluiten we af met een ontspannen oefening voor lichaam en geest. Dus hou je van wandelen, actie met af en toe een beetje ontspanning? Kom dan in actie en doe gezellig mee. 

Ook maak ik fit wandelingen voor bedrijven. Om te ervaren wat Leefstijl Coaching Aalsmeer doet, kun je kosteloos een keertje meelopen.

Kijk wanneer er weer een programma start in de agenda. En je kan altijd een keer kosteloos meelopen. Spreekt een van mijn trainingen je aan of heb je een vraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij op 06-53184345.