Het 'gezond leefstijl traject'

Wat is het; 'gezond leefstijl traject'?

Waarom zou je dat willen doen of waarom zou je hiervoor kiezen?

Hoe doe je dat dan?

Waar doe je dat?

Vaak krijg ik de vraag; Wat bedoel je met 'leefstijl'?

 

Leefstijl staat niet voor; hoe de stijl van je huis eruit ziet,  hoe je je kleed of wat je aan de buitenkant laat zien. Het gaat over jouw, jouw stijl van leven of liever gezegd jouw patroon. Mijn vraag is dan ook; wat is jouw patroon van leven en hoe ziet dat leefpatroon er nu werkelijk uit?

 

Veel mensen zijn zich niet bewust welk patroon zij doen, in het dagelijks leven. Het gaat zoals het gaat. Want zeg nu zelf, daar denk je niet over na. En zeker niet in deze drukke tijd waarin we zoveel moeten.

Denk aan sporten, boodschappen doen, koken, werken, sociale contacten onder houden, studie en dan nog alle kleine dingen tussen door. En het belangrijkste vergeten we vaak...…. ons zelf'! Daarom maken wij vaak niet de juiste keuze. Geleidelijk creëren wij een leefpatroon wat makkelijk en snel is. Maar niet gezond. Dit veroorzaakt klachten zoals overgewicht, ziekte, verslaving, burn-out en overspannenheid.

Denk bijvoorbeeld aan snelle en makkelijke voeding. Dit is meestal de voeding wat verpakt en bewerkt is. En als we aan het einde van de dag moe zijn van al dat rennen en eten, ploffen we uitgeblust op de bank, voor de tv en nuttige we nogmaals een snack.

 

In het 'gezond leefstijl traject', kijken we hoe jouw leefstijl/patroon eruit ziet en welk nieuw patroon je kan ontdekken, zodat je jouw nieuwe leefstijl ongemerkt in je leven gaat toepassen zodat er blijvend een nieuw patroon is gekomen wat je uiteindelijk een leuker, fitter en gezonder leven bied. Want wie wil er nu niet gezond oud worden?


Waarom zou jij mee doen?

 

Mannen en vrouwen doen mee omdat zij; willen afvallen, mentaal en fysiek fitter willen worden, meer energie willen, een betere conditie willen opbouwen, ruimte en rust(in hoofd) willen ervaren, sterker in hun schoenen willen gaan staan, nieuwe inzichten willen en op zoek zijn naar ontwikkeling op gebied van gezondheid.

Het aller belangrijkste …… veel mannen en vrouwen willen, blijvend resultaat! Wat is voor jou belangrijk? Wat zou dit traject jou op gaan leveren?  En wat zou jij graag willen bereiken?


Hoe doe je dat dan?

 

In dit 6 weeks traject wordt je elke dag begeleid in je leefpatroon. Dit verloopt geleidelijk op een speelse maar doel gerichte manier. Door 2 individuele coach gesprekken, 2 groepswandelingen, 2 informatiedagen en iedere dag persoonlijke begeleiding d.m.v. apps, mail, tips, opdrachten en zoom meetings wordt je geïnspireerd en zal je ervaren hoe fijn en leuk het is dit te mogen doen. Doordat dit traject in 6 weken wordt aangeboden (42 dagen) is er de tijd om je obstakels te ontdekken en via kleine stapjes je doel te bereiken. Want een ieder heeft immers zijn eigen doel of reden om dit traject aan te gaan. Na deze 6 weken kan het zomaar zijn dat je door nieuwe inzichten ontdekt hoe jouw nieuwe leefstijl, nieuwe patronen, je leven aangenamer is geworden. Je weet, ziet en voelt wat dit traject je heeft oplevert.

  •  dit zonder moeilijke diëten
  •  zonder dure sport abonnementen
  •  en geen tijd rovende opdrachten
Mannen en vrouwen die je voor gingen in dit traject ervaarde niet alleen een stukje bewustwording, ook sloten zij dit traject af met een goed gevoel over binnen en buiten kant van hun lijf. Zij verloren gemiddeld één kilo per week. Doordat er nieuwe blijvende leefstijl/patronen zijn geconditioneerd, is de strijd tegen de kilo's een stuk makkelijker geworden. En stopt het proces na beëindigen van dit traject niet.

Waar vindt dit traject plaats?

 

Een gezond leven doe je niet alleen thuis, op werk of bij een leefstijlcoach! Dit doe je zelf, wanneer je wilt.

Hoe mooi, dat het dus niet plaats en tijd gebonden is. En hoe gaaf dat je na 6 weken niet eens meer door hebt dat je dit doet maar meer een gewoonte is geworden in je leven. Wel mag je een aantal keer, mijn praktijk in  en verschillende training lokaties bezoeken in Aalsmeer tijdens dit traject. Ik vertel je hier graag meer over. 

Spreekt dit traject je aan en wil je hier meer over weten, dan kun je voor meer informatie een gratis webinar of informatieavond bijwonen. Check de datum in de agenda. In juni start ik met een nieuwe groep van 8 personen. Er zijn nog 4 plaatjes vrij.

 

Neem gerust contact met mij op via telefoon of het contact formulier