dōTERRA Essentiële Oliën

                                                                           

Ruik en ervaar de olie en je bent verkocht, zo ging het bij mij!
dōTERRA oliën zijn zó puur en zó zuiver, zoiets had ik nog nooit eerder ervaren.

dōTERRA betekent letterlijk ‘ geschenk van de aarde’. Alle oliën zijn 100% natuurzuiver.  Daarmee kunnen de oliën je gezondheid geweldig ondersteunen.

Alle oliën hebben zowel een fysiek, als emotionele en mentale werking. Daarom maak ik tijdens mijn wandelingen, coach sessies en hypnose behandelingen gebruik van de oliën. Door de olie aromatisch te gebruiken kun je deze inademen d.m.v een diffuser of te cuppen. Cuppen is de olie in de handpalmen wrijven en te inhaleren. Ook gebruik ik de olie topisch, door het op de huid aan te brengen. Sommige oliën kunnen ook worden ingenomen door een druppel onder de tong, te mengen in water of door in te nemen via een veggie capsule. Ook gebruik ik de oliën tijdens het bereiden van de maaltijden. Het hele gezin heeft baat bij het gebruik van de oliën. Of het nu gaat om lekkerder slapen met lavendelolie, opgeblazen darmen tot rust brengen met de zengest olië( venkel), of een verkoudheid voorkomen met on guard of een emotionele dip als sneeuw voor de zon laten verdwijnen met Bergamot. Voor alles is een olie!

Ik vind het belangrijk dat dōTERRA ook maatschappelijk bijdraagt aan een mooiere wereld. Zo betalen ze alle boeren die grondstoffen aan hen leveren een vast salaris om de kwaliteit voor op te zetten. Daarnaast bouwen ze ziekenhuizen, scholen en slaan ze een waterput in landen die veel minder ontwikkeld zijn.  Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om met dōTERRA te gaan werken.

Wil je meer weten over de essentiële oliën of een workshop volgen, dan kan dat door het contactformulier in te vullen of contact met mij op te nemen; 06-53184345. Je kan ook een kijkje nemen in de webshop, en evt een bestelling plaatsen. Klik dan HIER