Voor wie … het boeit!

Individueel

Individuele leefstijl coaching is gericht op de hele mens. Als mens ben je een uniek onderdeel van de natuur. Daarom staat de natuur centraal in de coach sessies. Omdat lichaam en geest samenwerken tijdens het wandelen, helpt dit je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en hoe je grip kan krijgen op oude en niet bruikbare gewoontes.

 

Ik helpt je te ontdekken waar bij jou het knelpunt ligt in jouw leven. Het helpt je antwoorden te vinden op jouw vragen. En je ondervindt aan welke knoppen je kan draaien om weer op je juiste pad te komen. Je komt weer in je eigen kracht en weet beter wie je bent, wat je kan en wil.

 

Bij een 1-op-1 wandelsessie voeren we na een gratis kennismaking gesprek, een intakegesprek. In dat gesprek gaan we samen jouw probleem en nieuwe doel inzichtelijk maken. Gedurende ongeveer 5 sessies van 1,5 uur werken  we samen door middel van motiverende gespreksvoering en wandelsessies aan het gestelde doel. 


Groepen

Groepstrainingen/interventies worden in de vorm van een programma aangeboden.

Een programma bestaat uit 8 wandelingen in een periode van 2 maanden. Om te ervaren wat wij doen kun je kosteloos een keertje meelopen. Spreekt een van mijn trainingen je aan of heb je een vraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij: 06-53184345.


Bedrijven

Voor bedrijven maak ik een programma op maat op basis van de wensen van de organisatie.

In overleg stemmen we af over de inhoud of thema, duur, locatie en kosten.