Mijn diensten als leefstijlcoach

Als leefstijlcoach help ik mannen en vrouwen die weer gezond willen leven. Ik begeleid jou van ongezonde gewoontes (zoals te veel eten, te hard werken, weinig beweging of roken) naar een gezond lijf én leven. Ik help je om jouw gewoontes blijvend te veranderen. Zodat je nu, maar ook op de lange termijn lekker in je vel zit. En zodat je alle handvatten hebt die jij daarvoor nodig hebt.

Mijn werkwijze

Begeleiding is altijd maatwerk. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden, kijk ik met je mee waar jij behoefte aan hebt. We beginnen altijd met een gratis kennismaking. Daarin bespreken we samen waar jij tegenaan loopt en wat jouw doel is. Daar kiezen we een coachingsvorm bij.

 

Dat kan een individueel coachingstraject zijn, maar ook wandelcoaching is een goede optie. Of misschien is mijn gezonde-leefstijltraject wel wat voor jou. Bekijk hieronder wat ik als leefstijlcoach aanbied.


Gezonde voeding, bewegen en ontspannen,

maakt je blij en geeft je energie!


Wandelcoaching

De combinatie van buiten zijn en beweging doet wonderen. Daar maken we bij wandelcoaching gebruik van. Al wandelend coach ik jou bij het veranderen van je leefstijl.

 

Aan de ene kant kom je in contact met je lichaam en gevoel. Aan de andere kant gaan we in gesprek en doe je oefeningen. Wandelcoaching heeft bewezen effect op lichaam en geest. Met praktische opdrachten, inzichten en handvatten zet jij stappen richting je doel. Letterlijk en figuurlijk.


Individuele coaching

Kun je een extra motivatieboost gebruiken? Weet je precies wat jij wilt bereiken qua gezond leven, maar weet je niet hoe? Met coaching op maat (in mijn praktijk, in de natuur of online) help ik jou op weg. Samen zoeken we uit waar jij tegenaan loopt en waar je wilt komen.

 

Ik duw je de goede kant op, zodat jij zelf de juiste stappen kunt zetten. Na één sessie ben je al heel wat stappen verder. Een langdurig traject geeft je al helemaal alle zetjes die jij nodig hebt.

Gezonde-leefstijltraject

Wil jij leren hoe je je leefstijl blijvend verandert? Dan is het gezonde-leefstijltraject echt iets voor jou. In een gemotiveerde groep gaan we 42 dagen lang elke dag aan de slag met jouw leefstijl. Een enorme boost voor je motivatie dus!

 

Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding bij het veranderen van je leefstijl. Met individuele sessies, informatieavonden, wandelingen en dagelijkse appjes en e-mails heb jij alles in handen om gezonder te leven. En dat ook vol te houden. 


Coaching voor bedrijven

Als bedrijf of werkgever wil je natuurlijk dat jouw werknemers gezond op het werk verschijnen. Een goede gezondheid en fitheid draagt bij aan meer productiviteit. En meer werkplezier.

 

Daarom help ik organisaties om hun medewerkers gezond en fit te houden. Dat zorgt voor minder ziekteverzuim én meer blije mensen op de werkvloer. Voor medewerkers is het gezond-leefstijltraject een goede optie. Maar natuurlijk maak ik ook graag een programma op maat.


Plan jouw gratis intake

Laten we vrijblijvend kennismaken! Dan kijk ik graag met je mee wat ik voor jou kan betekenen. De intake is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Neem contact met mij op via 06 – 53 18 43 45 of vul het contactformulier in. Heb je nog vragen? Ook die beantwoord ik natuurlijk graag.