Mijn diensten als leefstijlcoach

Als leefstijlcoach begeleid ik mannen en vrouwen die weer mentaal en fysiek gezond willen leven. Ik faciliteer coaching en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling waardoor jouw gezonde leefstijl duidelijk wordt en jij je doelen kan gaan bereiken. Als coach werk ik 1 op 1 en begeleid ik jou om niet werkende patronen en emoties zoals; stress, angst en spanning, om te buigen en te veranderen. Zodat je nu, maar ook op de lange termijn lekker in je vel zit. En zodat je alle handvatten hebt die jij daarvoor nodig hebt.

Ook geef ik groepstrainingen aan vrouwen en werken we aan weerbaarheid en ontspanning.

Mijn werkwijze

Begeleiding is altijd maatwerk. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden, kijk ik met je mee waar jij behoefte aan hebt. We beginnen altijd met een gratis kennismaking. Daarin bespreken we samen waar jij tegenaan loopt en wat jouw doel is. Daar kiezen we een coachingsvorm bij.

 

Dat kan een individueel coachingstraject zijn of een groepstraining. Of misschien is mijn gezonde-leefstijltraject wel wat voor jou. Bekijk hieronder wat ik als leefstijlcoach aanbied.


Gezonde voeding, bewegen en ontspannen,

maakt je blij en geeft je energie!


Ontspanningstraining

Vaak hoor ik van mijn vrouwelijke cliënten dezelfde klacht. Zij hebben het te druk, ervaren stress en spanning. Zorgen voor iedereen behalve voor zichzelf. Hierdoor voelen zij zich vaak vermoeid en energieloos. Omdat er vaak naar rust in het hoofd wordt gevraagd, ontspanning en meer energie, heb ik de "ontspanningstraining" ontwikkeld. In deze training krijg je in 1,5 uur verschillende tools aangeboden op gebied van ontspannen. Denk aan; rustgevende muziek, kruidenthee, ademhalingsoefeningen, mindfulness en meditatie oefeningen. Ook doen we lichaamsgerichtwerk zodat je weer in contact komt met je lijf. 


Individuele coaching

Kun je een extra motivatieboost gebruiken? Weet je precies wat jij wilt bereiken qua gezond leven, maar weet je niet hoe? Met coaching op maat (in mijn praktijk, in de natuur of online) help ik jou op weg. Samen zoeken we uit waar jij tegenaan loopt en waar je wilt komen.

 

 

Ook als je mentaal niet zo lekker gaat, je overspannen voelt of gestrest bent,

dan ben je welkom!

Als adem en meditatie coach gebruik ik veel technieken die bijdragen aan jouw mentale en fysieke gezondheid.  

Workshops & events

 

Als adem, meditatie en NLP coach en trainer faciliteer ik workshops en events die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling op gebied van ontspanning en ont-stressen. Kruiden thee ceremonies en workshops in ontspanning, brengen je dichter bij jezelf zodat dit bijdraagt aan jouw persoonlijke groei.

Maar ook zal het je fysieke en mentale gezondheid een boost geven. Af en toe een moment voor jezelf met gelijk gestemde vrouwen geeft je inzicht en maakt dat je tijd investeert in jezelf.

Gun jij jezelf een workshop in ontspannen of in een helende thee ceremonie? 


Koude training

Tijdens de (koud)water training voor vrouwen, leer je een ademhalingsmethode die je helpt het koude water in te gaan. Ook doen wij een stukje kracht en conditie training op het strand. Hierbij maken wij gebruik van verschillende ademhalingstechnieken. Mensen met lichamelijke en mentale klachten voelen zich na een uurtje koude-training energieker in hun lijf en rustiger in het hoofd. 

Wist je dat koud water training en koud afdouchen je bloedsomloop verbeterd? Ook dat dit je weerstand verhoogd? Onderzoek heeft bewezen dat (koud)water je kracht en energie geeft! Hoe zal het zijn om dit eens te ervaren? 

 


Plan jouw gratis intake

Laten we vrijblijvend kennismaken! Dan kijk ik graag met je mee wat ik voor jou kan betekenen. De intake is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Neem contact met mij op via 06 – 53 18 43 45 of vul het contactformulier in. Heb je nog vragen? Ook die beantwoord ik natuurlijk graag.