Over Jolanda - jouw leefstijlcoach

Levensgenieter, positieveling en natuurliefhebber. Die woorden omschrijven mij het beste. Ik ben Jolanda Burgers, jouw inspirator in een gezondeleefstijl. Gediplomeerd als NLP-coach en gezond-leefstijlcoach. Mensen begeleiden naar een mooi leven met ontspanning, gezonde voeding en beweging is wat ik als coach doe. Ik help jou op weg naar een gezond lijf en leven. 

 

Genieten van het leven doe ik met volle teugen. En met een gezond lijf. Nee, dat is niet altijd zo geweest. Ik weet hoe het is om alle ballen hoog te willen houden en jezelf door de uitdagingen van het leven volledig te vergeten. Dat alles heeft me gemaakt tot wie ik ben. Maar gelukkig weet ik ook hoe het is als je leert om het roer om te gooien en wél goed voor jezelf te zorgen. 

Levensgenieter, ervaringsdeskundige én gezond-leefstijlcoach

Ik geniet weer volop van het leven, samen met mijn twee zoons in Aalsmeer. En vooral geniet ik van mensen coachen. Niets zo mooi als ook jou de twinkeling in je ogen teruggeven!

 

Ik ben graag buiten in de natuur en ben gek op wandelen. Verder ben ik continu bezig met mezelf ontwikkelen (persoonlijk en professioneel) dit doe ik o.a bij UNLP. Dit is een groot instituut voor persoonlijke ontwikkeling, hier ben ik ook parttime werkzaam als groeisessie coach. Hun motto is; "een leuker leven kun je leren" en daar neem ik je graag in mee. Dat doe ik door jou op weg te helpen naar de doelen die jij voor ogen hebt. Samen werken we obstakels uit de weg en gaan we op jouw doelen af. Stap voor stap. Op weg naar een leefstijl die bij jou past, waarbij ik je alle handvatten geef die jij nodig hebt.

 

Van workaholic naar passievolle coach

Voordat je naar mij als coach gaat, wil je natuurlijk weten wie ik ben. Dat begrijp ik maar al te goed! Daarom stel ik me graag aan je voor.

 

Enthousiast, invoelend en een echte luisteraar. Die drie woorden zijn kenmerkend voor mij als persoon en als coach. Altijd al zat er een coach in mij. Daar was ik alleen nog niet meteen achter. Jarenlang werkte ik in de modebranche. Ik was goed in mijn werk en verdiende er een vast inkomen mee. Maar gelukkig? Nee, dat werd ik er eerlijk gezegd niet van. 

 

Ik raasde door het leven met een te volle agenda. Mijn werk kostte me steeds meer energie en ik vergat dat ik eigenlijk iets wilde doen met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en de maatschappij. Ik zorgde voor iedereen behalve mezelf en raasde maar door. Totdat mijn gezondheid me in de steek liet. Mijn tank én reservetank waren volkomen leeg.

 

Ik kwam stil te staan en dat was een hele vooruitgang. Want eindelijk ging ik weer nadenken over wat goed was voor mij en mijn lichaam. Ik gooide oude overtuigingen en gewoontes overboord. En ik volgde cursussen als koudwater trainer, ademhalingscoaching en hypnose, en rondde de hbo-opleiding  Gezond-Leefstijlcoach af. Mijn hart ging weer sneller kloppen. En dit keer niet door stress, maar doordat ik deed waar ik echt gelukkig van word. Hoe mooi dat ik dat als leefstijlcoach nu elke dag kan doen!

 

Mijn opleidingen

Ik ben een ervaren gezond leefstijlcoach in Aalsmeer. Niet alleen ken ik als ervaringsdeskundige het traject dat jij doormaakt als geen ander. Maar ook heb ik verschillende opleidingen afgerond waardoor ik je goed kan begeleiden. Naast gediplomeerd leefstijlcoach ben ik NLP-coach en trainer. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren en heeft voor mij als persoon een wereld van verschil gemaakt. Daarom laat ik ook jou graag van deze methode profiteren. Ook faciliteer ik trainingen waar ik je meeneem in diepe ontspanning en rust wat bijdraagt aan jouw mentale gezondheid.

 

Ik heb o.a. de volgende opleidingen met succes afgerond:

  • NLP Master Practitioner
  • IA-NLP coach
  • Trance & Hypnose
  • Hbo Gezond-Leefstijlcoach 
  • NLP Trainer
  • Ademcoach
  • Reiki 1
  • Ingewijd in Kundalini level 1 en 2

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Wil je ook weer vol levenslust door het leven gaan? In een gezond lijf, met goede gewoontes en frisse energie? Laten we samen jouw doelen waarmaken. Niet morgen, maar vandaag! 

 

Bekijk mijn aanbod. Of neem contact met mij op voor een gratis intake. Bel naar 06 – 53 18 43 45 of vul mijn contactformulier in.