Kundalini Sessie


Alles in het universum bestaat uit energie, dus ook jij. Elke gedachte die jij hebt, elk woord wat jij spreekt en elke emotie die jij voelt zijn vormen van energie, die jouw lichaam en geest beïnvloeden.

 

Jij draagt een reservoir aan levensenergie (kundalini) met je mee in jouw eigen energie lichaam.

 

De slang(en) symboliseert onze levensenergie, (onze oerenergie) bevindt zich aan de basis van onze wervelkolom: in het eerste chakra. Het is altijd aanwezig maar vaak slapende. Door o.a een kandalini energie sessie laat je deze energie weer ontwaken. Tijdens een sessie maak je een reis die je opnieuw in contact brengt met je diepste innerlijke zelf.


Wat is kundalini en hoe werkt het?


Bij kundalini wordt de beoefenaar aangespoord om de (kundalini) energie op te wekken en door de energiekanalen van het lichaam te laten stromen. Dit kan helpen bij het opheffen van blokkades, het bevorderen van mentale of fysieke klachten en het vergroten van je bewustzijn.

 

In ons lichaam liggen vaak oude trauma's en negatieve ervaringen opgeslagen. Deze zorgen voor blokkades in ons energiesysteem en dat gaat vaak gepaard met fysieke of geestelijke gezondheidsproblemen. Vaak zijn wij ons niet bewust van deze blokkades. Door je kundalini energie te activeren kan er voor zorgen dat je bewust wordt van deze blokkades.

 

Kundalini energie kan onderdrukte emoties en blokkades weghalen. Daardoor ontstaat er een krachtige vrije energiestroom die je helpt om je fysieke of geestelijk gezond te voelen. Jouw fysieke lichaam wordt sterk beïnvloed door jouw energielichaam. Als de energie vrij door je lichaam kan stromen blijf je gezonder.Wil je graag een sessie boeken?

Wil je graag een sessie boeken maar er eerst wat meer over horen? Dat kan. In een gratis kennismaking of intake kun je al je vragen stellen en voelen of dit iets is wat je aanspreekt en bij je past. 

Met de link hieronder kun je het contact formulier invullen. Ik zal contact met je opnemen.