Over mij

Als je naar een coach gaat wil je natuurlijk weten wie dat is. Dat begrijp ik heel goed. Want vind in een oerwoud aan coaches maar eens de coach die bij jou past! Een persoonlijke klik is een eerste voorwaarde! Daarom vertel ik graag iets meer over mijzelf. Mijn naam is Jolanda Burgers, ik heb twee zonen en woon met hen in Aalsmeer. Ik hou van alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Ik ben graag buiten in de natuur en hou van (gezond) eten, bewegen, mediteren en om creatief bezig te zijn. Door mijn werk ben ik dagelijks aan de wandel en zwem ik in open water.

'Volg je hart, dat klopt altijd'

Na mijn opleiding ziekenverzorging en kort werkzaam te zijn geweest in de verpleging, belande ik in de mode branche. Dat ging mij goed af maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. Het gaf mij wel zekerheid en een vast inkomen. Maar het kostte me steeds meer energie. Ik zat niet op mijn plek. Waarden die voor mij belangrijk zijn zoals liefde, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, gezondheid en een bijdrage leveren aan de maatschappij, vond ik onvoldoende terug in mijn werk. Ik raasde door het leven met een te volle agenda, zorgde voor iedereen behalve voor mezelf en grenzen stellen kende ik niet. Tot mijn gezondheid mij in de steek liet. Mijn lichaam en geest gaven aan dat mijn tank en de reservetank leeg was. Het lampje brandde al een tijdje maar als je door blijft rijden en niet kijkt wat er aan de hand is, tja...... dan kom je stil te staan.

'Ik stond even stil en dat was een hele vooruitgang'

Dit bracht mij op het punt om ”het leven” anders te gaan leven. Ik besloot het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Ik volgde een cursus levenskunst bij TCO Aalsmeer (www.tco-aalsmeer.nl). Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren en haalde mijn NLP Master Coach opleiding. Ook ronde ik mijn HBO Leefstijlcoach opleiding af. Ik deed verschillende cursussen en trainingen zoals reiki, ademhalingscoaching, hypnose en mindfulness. Mijn leven veranderde. Oude overtuigingen en leefgewoontes heb ik over boord gegooid, deze maakten plaats voor nieuwe uitdagingen. Ik ben gaan doen wat bij mij past en daar ging mijn hart sneller van kloppen. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?