Gezonde leefstijl Challenge

Ik leer jou gezond en gelukkig leven. Op een leuke én haalbare manier! 

 

Herken jij je in het volgende?

 • Je agenda staat bomvol. Rust is soms ver te zoeken. 
 • Keuzes maak je deels uit gemak. Bijvoorbeeld qua voeding en beweging.
 • Gezonder leven staat hoog op je to do list. Het liefst wil je ook een paar kilo kwijt.
 • Tijd voor jezelf komt in jouw agenda niet voor. Tot je eigen grote verdriet. Je wilt niets liever dan je weer energiek, uitgerust en fit voelen. 
 • Zowel mentaal als fysiek kun jij wel een oppepper gebruiken.
 • Je wilt het allemaal anders doen. Maar hoe? 

We leven in een drukke tijd waarin je van alles op je bordje krijgt. Al snel barst je agenda van de verplichtingen. Maar er is één topprioriteit die in je agenda ontbreekt: jijzelf. De keuzes die we maken, zijn dan ook deels uit gemak en snelheid. Maar die keuzes zijn niet altijd even gezond. 

 

Het is tijd om weer goed voor jezelf te zorgen. 

En daar heb ik iets op bedacht: de gezonde-leefstijl Challenge


Over de gezonde uitdaging!

 

Het gezonde-leefstijltraject is voor iedereen die gezonder wil leven. Dit traject helpt je om zélf jouw leefstijl om te gooien. Niet alleen thuis, op het werk of bij een leefstijlcoach, maar waar en wanneer je maar wilt. Met intensieve begeleiding ben jij 42 dagen lang elke dag bezig met gezond leven. Niet alleen thuis, op het werk of in mijn coachpraktijk. Maar overal! Dat helpt om je gezonde gewoontes niet alleen nu aan te nemen, maar ook vol te houden.


Wat houdt dit uitdagende traject in?

Ongezonde gewoontes sluipen er vaak ongemerkt in. Dat betekent dat ze zich niet zomaar buiten de deur laten zetten. Daarom begeleid ik jou stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl. En naar een leuker, fitter en gezonder leven. Met nieuwe patronen die wél goed voor je zijn.

 

Bij dit traject word je 6 weken lang begeleid bij het bereiken van jouw doel. Daarvoor onderzoeken we eerst wat je doel is en waar je tegenaan loopt. Daarna ga je samen met mij en een groep gelijkgestemden aan de slag. Na 6 weken heb je een nieuwe leefstijl en nieuwe patronen aangeleerd. Je ziet, voelt en merkt het verschil. We kijken namelijk ook naar wat er áchter jouw eerdere keuzes schuilgaat. Zo kunnen we nóg beter de strijd met je slechte gewoontes aangaan. En ervoor zorgen dat je die na het traject kunt voortzetten. 


Wat krijg je?

In deze Challenge komen geen moeilijke diëten en dure sportabonnementen kijken. Nee, we gaan jouw leefstijl blijvend aanpakken op een haalbare manier. Daarom reik ik je alles aan wat jij nodig hebt voor jouw leefstijlverandering.

 

Je krijgt van mij het volgende:

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 2 individuele coachingsgesprekken à 1,5 uur
 • 2 coachwandelingen in groepsverband 
 • 2 informatiebijeenkomsten
 • Dagelijkse persoonlijke begeleiding (via apps, tips en e-mails)
 • Een informatiemap en werkboek 
 • Opdrachten om direct mee aan de slag te gaan 
 • Toegang tot de groepsapp en leuke contacten 
 • Een goodiebag met lesmateriaal
 • Alles wat je nodig hebt om jouw leefstijl blijvend te veranderen

Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens het traject op mijn locaties in Aalsmeer te trainen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Dit alles kost je nu slechts € 650. Een eenmalige investering waar je je leven lang profijt van hebt. 

 

Dit traject levert je bewustwording op over jouw leefstijl. Maar – belangrijker dan dat – je gaat jouw leefstijl veranderen. Niet alleen nu, maar blijvend. 


Meld je nu aan

Wacht niet tot morgen, maar begin NU. Zet vandaag nog een stap om jouw leefstijl blijvend aan te passen. Ik help je daar graag bij met dit mooie traject en deze prachtige uitdaging.

 

In Maart start ik weer met een groep. Sluit je nu aan! Je kan deze uitdaging ook alleen aan gaan. Neem contact op om je aan te melden. Vul het contactformulier in of bel of app naar 06 – 53 18 43 45.


Meer informatie? Kom naar mijn gratis informatie avond

Meer weten? Meld je dan aan voor mijn gratis webinar of informatieavond. Stuur een e-mail naar info@leefstijlcoachingaalsmeer.nl of app naar 06 – 53 18 43 45 om je aan te melden.

 

Bij het webinar vertel ik je wat het traject inhoudt, waarom dit iets voor jou kan zijn én hoe het werkt. Zodra je je hebt aangemeld, stuur ik je de Zoom-link toe.