Coaching voor bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je medewerkers gezond en fit op de werkvloer verschijnen. Zo voorkom je ziekteverzuim en vergroot je het werkplezier. Daarom help ik als leefstijlcoach bedrijven met trainingen en programma’s op maat. Met aandacht voor voeding, ontspanning en beweging zorg ik ervoor dat jouw mensen fit zijn én blijven.

Leefstijlcoaching voor jouw medewerkers

Een gezonde leefstijl – daar plukt niet alleen je medewerker, maar het hele bedrijf de vruchten van. Als je jouw medewerkers helpt op weg naar een gezonde leefstijl, profiteer je namelijk van het volgende:

  • Minder burn-out en overspannenheid
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer blije medewerkers
  • Grotere productiviteit
  • Een prettige werksfeer 

Niet voor niets bieden steeds meer bedrijven hun medewerkers leefstijlcoaching aan. Help jouw medewerkers ook om hun leefstijl te verbeteren. Op een haalbare, praktische en effectieve manier coach ik jouw bedrijf op weg naar een gezonde leefstijl. Met praktische handvatten, individueel advies en een voedings- en beweegplan op maat. Zo zorg ik ervoor dat je medewerkers een gezonde leefstijl aannemen én volhouden.

Waarom is een gezonde leefstijl zo belangrijk?

Een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit. We leven in een maatschappij waarin lichamelijke en fysieke klachten steeds vaker voorkomen. Denk aan burn-out, overspannenheid, overgewicht, diabetes en verslavingen. Ook op de werkvloer heeft dat impact. Hoog tijd om daar iets aan te doen! Medewerkers die goed in hun vel zitten, hebben een kleinere kans op uitval. En ze gaan ook met meer plezier naar het werk. Leefstijlcoaching helpt om dat te bereiken.


Wat bied ik aan?

Aan bedrijven bied ik leefstijlcoaching op maat aan. Dit houd in dat ik luister naar jouw wensen en op basis daarvan een speciaal programma ontwikkel. Zo kun je je medewerkers de "Gezonde Leefstijl Challenge aanbieden. Of laat je medewerkers maandelijks meelopen met een coachwandeling. Ook een intensief traject voor elke medewerker of online coaching is een optie. Ik denk graag met je mee wat het beste bij jou en je bedrijf past. Zodat jij optimaal van mijn diensten kunt profiteren.


Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik maak graag geheel vrijblijvend kennis met jou en je bedrijf. Dan kunnen we je wensen uitgebreid bespreken.

 

Vul het contactformulier in of bel naar 06 – 53 18 43 45. Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.