Reviews


Laura:

 Ik deed mee aan het gezond-leefstijltraject. Dat is voor mij geslaagd. En wat was en is het leuk om mij steeds beter te voelen! Ik val nog steeds af en zit lekker in mijn vel. Van een wat droevige Bourgondiër verander ik in een gelukkige gezonde vrouw. Na het overlijden van beide ouders in korte tijd dacht ik dat ik nooit meer de gezellige en vrolijke Laura zou worden. Maar dat is toch gelukt. Mede door de leuke groep en door Jolanda als enthousiaste en behulpzame coach die leuke oefeningen en huiswerkopdrachten gaf.

 

De pijler 'ontspanning' was nog niet zo makkelijk, maar de gezonde voeding en het bewegen gingen en gaan mij goed af. Er zijn al aardig wat kilootjes af (wwie had dat ooit durven dromen)! Ik heb nu een gezonde leefstijl. JIPPIE!

Bedankt, lieve Jolanda! En de andere meiden ook bedankt! Wat was en is het gezellig in de app van onze groep.

Groet, Laura (de 'ik-douche-met-pit-woman')Judith
Het Gezonde Leefstijl Traject van Jolanda Burgers heeft een omslag in mijn leven gemaakt.
Omdat dit traject in vergelijking met bijvoorbeeld een dieet of afvalclub echt over mij en mijn gedrag ging, begrijp ik nu beter wat er voor mij wel en vooral ook niet werkt.
Op de gebieden van voeding, beweging en ontspanning heb ik door adviezen en zelfinzicht durven en beter kunnen kiezen en er mijn eigen invulling aan gegeven.
Mijn directe omgeving geeft aan dat zij zien dat (ook wanneer het soms ook even misgaat) ik milder voor mijzelf ben geworden waardoor ik steeds weer sneller terugkom bij mijn nieuwe                             evenwicht.
Jolanda weet een veilige maar ook ontspannen en vrolijke setting te creëren waardoor ik mij heb durven open stellen.
Haar vragen zijn liefdevol, scherpzinnig en direct waardoor ik beter zicht heb gekregen op wat belangrijk is voor mij om mijn doelen te behalen. 
Ik ben behoorlijk wat kilo’s lichter en heel veel inzichten en werkende patronen rijker.
Groetjes Judith