Reviews


Dankzij mijn coach Jolanda en het programma om je leefstijl te veranderen ben ik positief veranderd in een iemand die van binnenuit oprecht blij en gelukkig wordt van bewegen, gezondere keuze s maken en zich fit voelen! Alle pijlers die je aangereikt hebt Jolanda zijn zo belangrijk en effectief geweest in dit proces! Je bent echt een top coach omdat je precies aanvoelde wat ik nodig had en daarbij ging je er 100% voor, dat motiveerde mij ook!! Ik raad dit proces iedereen aan! Ik dacht dat ik op persoonlijke ontwikkeling al veel wist maar dit heeft mij écht verder geholpen en het is zo fijn omdat het ook vol te houden is ️ lieve groet van een dankbare Marlies 🌺


Laura:

 Ik deed mee aan het gezond-leefstijltraject. Dat is voor mij geslaagd. En wat was en is het leuk om mij steeds beter te voelen! Ik val nog steeds af en zit lekker in mijn vel. Van een wat droevige Bourgondiër verander ik in een gelukkige gezonde vrouw. Na het overlijden van beide ouders in korte tijd dacht ik dat ik nooit meer de gezellige en vrolijke Laura zou worden. Maar dat is toch gelukt. Mede door de leuke groep en door Jolanda als enthousiaste en behulpzame coach die leuke oefeningen en huiswerkopdrachten gaf.

 

De pijler 'ontspanning' was nog niet zo makkelijk, maar de gezonde voeding en het bewegen gingen en gaan mij goed af. Er zijn al aardig wat kilootjes af (wwie had dat ooit durven dromen)! Ik heb nu een gezonde leefstijl. JIPPIE!

Bedankt, lieve Jolanda! En de andere meiden ook bedankt! Wat was en is het gezellig in de app van onze groep.

Groet, Laura (de 'ik-douche-met-pit-woman')Judith
Het Gezonde Leefstijl Traject van Jolanda Burgers heeft een omslag in mijn leven gemaakt.
Omdat dit traject in vergelijking met bijvoorbeeld een dieet of afvalclub echt over mij en mijn gedrag ging, begrijp ik nu beter wat er voor mij wel en vooral ook niet werkt.
Op de gebieden van voeding, beweging en ontspanning heb ik door adviezen en zelfinzicht durven en beter kunnen kiezen en er mijn eigen invulling aan gegeven.
Mijn directe omgeving geeft aan dat zij zien dat (ook wanneer het soms ook even misgaat) ik milder voor mijzelf ben geworden waardoor ik steeds weer sneller terugkom bij mijn nieuwe                             evenwicht.
Jolanda weet een veilige maar ook ontspannen en vrolijke setting te creëren waardoor ik mij heb durven open stellen.
Haar vragen zijn liefdevol, scherpzinnig en direct waardoor ik beter zicht heb gekregen op wat belangrijk is voor mij om mijn doelen te behalen. 
Ik ben behoorlijk wat kilo’s lichter en heel veel inzichten en werkende patronen rijker.
Groetjes Judith 

Tijdens ons eerste intakegesprek had ik meteen een warm en goed gevoel bij jou. Je stelde de goede vragen om mij veel over mijzelf te laten vertellen. Dit valt niet altijd mee als je je best somber voelt en jezelf niet zo wilt voelen.
Na ons intakegesprek gaf je mij de ruimte om na te gaan of ik dit traject wilde ingaan.
Ik had na ons eerste gesprek meteen het idee dat ik dit zeker wilde doen en we hebben gauw een dag afgesproken.
Ik vind het moeilijk om de sessies allemaal apart te beschrijven, maar mijn doel was om mijzelf weer wat blijer en vrolijker te voelen.
Meer te kunnen ontspannen en dingen los te kunnen laten.
Tijdens de sessies heb ik doormiddel van ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen die ik thuis als thuiswerkopdracht natuurlijk kon gebruiken, heel fijn gevonden.
Er waren inzichten en ook emotionele momenten die door met jou te praten zeker helderder werden voor mij.
Met handvaten om hier mee om te gaan en door thuis doormiddel van bijvoorbeeld luister en oefenopdrachten bewust bezig te zijn in het nu. Wat mij leerde om mijn gedachten niet steeds te laten afdwalen en mij terug te brengen met waar ik mee bezig was.
Zo heb ik wandelen altijd fijn gevonden maar ik wandel nu op een manier dat mijn hoofd niet aan het denken is maar ik mijn zintuigen gebruik in deze wandeling. Zo anders en misschien simpel maar voor mij is dit wel een eyeopener geweest.
Tijdens een van de sessies hebben we een anker geplaatst voor blijheid/vrolijkheid en ontspanning een hele aparte ervaring maar die wel werkt. Ik merk dat ik vrolijker en blijer ben en ook mij minder druk maak om dingen die ik toch niet kan veranderen. 
Ook de sessies met de hypnose waren niet eng en ik voelde mij veilig. Jouw stem is heel fijn om naar te luisteren en het ging daarom ook heel makkelijk om op deze manier de oefening te doen.
Ik heb alle sessies als heel positief ervaren en vind jou een heel fijn en lief persoon wat een luisterend oor en betrokkenheid heeft wat voor mij heel belangrijk is om open te zijn in mijn gevoelens. Het heeft mij verder gebracht in een blijer en leuker leven, wat ik zo graag wilde.
Bedankt Jolanda voor de fijne gesprekken die wij samen hebben gehad met een lach en een traan, en ik wens je heel veel succes!
Liefs F.