Individuele coaching (ook online)

 

  • Heb je last van mentale of fysieke klachten als vermoeidheid of overgewicht?
  • Wil je graag gezonder leven?
  • Weer lekker in je vel zitten?
  • En doen wat voor jou en je lichaam goed is?

Dan is mijn coaching wat voor jou.

 

Tijdens een (online of offline) coachingsessie kijken we samen waar je nu staat en waar je wilt komen. En we onderzoeken wat je op dit moment in de weg staat en hoe je dat doel wél kunt bereiken. Na één sessie ben je al heel wat inzichten rijker en heb je de juiste handvatten om aan de slag te gaan. 

Wat is online coaching?

In plaats van je uit te nodigen bij mij in de praktijk, kan ik je ook coachen vanaf afstand. Soms voelt dat juist fijner en is het een goede manier om aan elkaar te wennen. Online coaching kan op allerlei manieren. We kunnen via Zoom of Skype een videogesprek voeren, maar ook telefonische coaching is een optie. Net als coaching via de chat of e-mail trouwens. Dat laatste heeft als extra voordeel dat schrijven over wat je bezighoudt een positief effect kan hebben op je ontwikkeling.

Hoe werkt het?

In een coachingsgesprek van 30 minuten tot 1 uur gaan we hard aan de slag. Ik zoek samen met jou uit waar je op dit moment tegenaan loopt. Ook gaan we in gesprek over jouw doel(en) voor de komende 12 maanden. Maar – belangrijker nog – we kijken vooral naar wat jij NU nodig hebt om daarmee aan de slag te gaan. Tijdens het gesprek zoeken we uit hoe je jouw doelen kunt bereiken. Zo geef ik je een zetje in de goede richting, zodat jij verder kunt. 

 

Natuurlijk kun je een enkel gesprek bij mij aanvragen, maar langdurige begeleiding is ook een optie. In een eerste gesprek tast ik samen met jou af waar jij op dit moment staat en waar je wilt komen. We maken samen een behandelplan, zodat ik jou kan begeleiden op weg naar jouw doel.

Waarom is het effectief?

Online coaching vindt plaats op afstand. Maar afstandelijk is het zeker niet. Vaak durven mensen juist sneller open te zijn doordat er wat afstand is. Je voelt je meer anoniem en kunt daardoor misschien makkelijker je gedachten en gevoelens delen. Dat komt bij de coaching goed van pas. 

 

Wil je nu of later in mijn praktijk langskomen of coaching in de natuur krijgen? Dat kan natuurlijk ook altijd! Mijn deuren staan voor je open.

Meer weten? Neem contact op!

Ben je benieuwd of online coaching iets voor jou is? Wil je eerst meer weten? Neem gerust contact met mij op via 06 – 53 18 43 45 of vul mijn contactformulier in. Dan vertel ik je graag meer over deze manier van coachen.