Ceremonies met; Kruiden & Blauwe Lelie


Heb je altijd al eens een thee willen drinken waar je van in diepe ontspanning komt? Tijdens de blauwe lelie & kruidenthee ceremonies wordt je meegenomen in een (thee)ritueel waardoor je diep in jezelf de stilte, kracht en rust aanraakt. Hierdoor ervaar je ruimte in je hoofd. En waar ruimte is, creëer je plek voor wat voor jou belangrijk is. Misschien ben je dat zelf wel?

D.m.v ademhalingstechnieken, meditatie, muziek, kundalini energie en de magische krachten van de blauwe lelie of andere kruidenthee, beleef je een reis naar binnen. Een genot voor lichaam en geest!

 

De ceremonie duurt 2 uur en is voor mannen & vrouwen.

Data; 5 mei 2024

           

 Tijd: van 10:00 u tot 12.00 u

 

Locatie: Aalsmeerderweg 237-p Aalsmeer

 

De kosten zijn €36,- (inclusief wat lekkers). Vroegboek korting €6,- t/m 21 april 2024 (€30,-)


Maak kennis met de heerlijke smaak en kracht van de blauwe lelie en kruiden thee! 

 

Laat je verrassen en ervaar de warme en zachte werking van deze pure gedroogde blauwe bloem. Tijdens de ceremonie vertel ik hier meer over.

Deze magische bloem en de bladeren van deze plant, bevatten 20 verschillende antioxidanten. Het belangrijkste is echter dat Blauwe Lelie de alkaloïden apomorfine en nuciferine dit maakt dat het gelukkige gevoelens kan opwekken. Daarnaast heeft het mogelijk een gunstige invloed op spanning en stress.

 

Door het drinken van een kleine dosis thee zal dit bijdrage aan een diep ontspannen en rustig gevoel. 

 

Een mooi rustgevend cadeau voor jezelf en de ander.

Je reserveert je plekje door je aan te melden via het contact formulier


Wacht niet te lang en maak gebruik van de vroegboek korting. Door op de bovenstaande link te klikken kun je het contactformulier invullen en ik neem dan zsm contact met je op.


Jouw eigen ceremonie geven?

Heb je wat te vieren, gun jij jezelf en je vrienden en vriendinnen dat wat jezelf ook gunt? Een stukje rust, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling of gewoon eens wat anders? Laat je dan eens inspireren door een Ceremonie met kruiden of de Blauwe lelie! Jij bepaalt jouw thema. Het kan gaan over meer verbinding, vertrouwen of loslaten. Tijdens een telefonische intake zullen we samen jouw thema bespreken zodat je jouw eigen op maat gemaakte ceremonie kan delen met je dierbaren.