Water maakt je krachtig en geeft je energie!

Tijdens de koud water, kracht en fit training, leer je een ademhalingsmethode die je helpt het koude water in te gaan. Ook doen wij een stukje kracht- en fit training op het strand. Hierbij maken wij  gebruik van dezelfde ademhalingsmethode. Op deze manier kun je de kracht- en fit trainingen met veel energie ervaren.


Neem ook eens een duik in het diepe

Wist je dat koud water training of koud afdouchen je bloedsomloop verbeterd? Ook dat dit je weerstand verhoogd? Water geeft je kracht en energie! Hoe zal het zijn om dit eens te ervaren en je na een training, fit en energiek te voelen. Duik eens mee in een training en voel wat dit met je doet.

Volle maan zwemmen

Volle maan is een van de schijngestalte van de maan waarbij de maan, vanaf de zon gezien, zich aan de andere zijde van de aarde bevindt. Op dat moment valt de verlichte helft van de maan samen met de naar de aarde toegekeerde helft. Vanaf de aarde is de maan dan maximaal verlicht te zien, en zo goed als volmaakt rond. Hoe mooi is het, om in dit licht te zwemmen en te trainen. Voor wij starten met het zwemmen zullen wij eerst ademhalingstechnieken oefenen. Ook doen wij een warming-up. De temperatuur van het water bepaald of wij gaan zwemmen of alleen een dompelbad nemen. Na het zwemmen is er gelegenheid om te douchen. Locatie; Kudelstaartseweg 20, 1431 GA Windsurf Club Aalsmeer

Deze training wordt in de vorm van een programma aangeboden. Ook kun je losse lessen nemen. Een programma bestaat uit 8 lessen gedurende 2 maanden. Ook maak ik op maat trainingen voor bedrijven. Je kunt kosteloos een keertje mee duiken. 

Kijk voor de data in de agenda. Spreekt deze training je aan of heb je een vraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij op 06-53184345.