Weekend trainingen...    Groen licht

Tijdens onze weekendtrainingen en de 5 daagse trainingen GROEN LICHT gaan wij op pad en werk je vooral aan jezelf, Het motto is dan ook: word een betere versie van jezelf. Geef jezelf eens voorrang. Het licht staat op groen en dat betekent …… lopen maar! Deze trainingen worden gegeven op een van de mooiste locaties in Nederland. Ook zijn wij bezig deze trainingen te gaan geven in Spanje, Zweden en Frankrijk.

 

In Nederland wordt de training gegeven op een inspirerende locatie. Netl de Wildste Tuin is een paradijsje van 48 hectare met bosschages, plukfruit, kruidenvelden, duinen, strandjes, open zwemwater en een bamboejungle. Kortom het ideale park om lichaam en geest eens flink in het zonnetje te zetten. Klik hier voor de website van Netl de Wildste Tuin.

 

In een weekend retreat ga je ontdekken wat jouw gedachten, beslissingen, gedrag en emoties drijven.

Wat is jouw doel en waarom doe je wat je doet? Ontdek jouw levenswaarden, overtuigingen en regels die bepalen waar je nu bent. Ga je hiermee aan de slag? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je na het weekend als een betere versie van jezelf, terug gaat naar huis.