Plug je in? Op pluk-ing!

 

Pluk-ing is afgeleid van het woord plogging. Dit is een samenvoeging van de woorden ‘plocka’ (pakken in het Zweeds) en ‘joggen’. Als je in Zweden bent, zie je het daadwerkelijk om je heen. Hardlopers die even bukken en afval opruimen en verzamelen in een meegenomen vuilniszak. Ook in Amerika is dit een bekend fenomeen geworden. In Nederland zien wij het helaas nog te weinig. Ik heb het motto; verbeter de wereld, begin bij jezelf! Daarom doe ik al jaren aan Pluk-ing. Het pluk-ken van straatvuil en zwerfafval tijdens de wandel-ing.


Laat je inspireren en meenemen in de wondere wereld van gevonden voorwerpen.

Tijdens de pluk-ing wandeling neem je een vuilniszak mee. Pluk-ing is niet alleen goed voor het milieu: het werkt ook meditatief. Het vuil opruimen is goed voor de natuur, maar het maakt ook je hoofd leeg en geeft je rust en voldoening. Het gevoel wat te doen voor de natuur maakt je blij. Als je dit doet met een grote glimlach op je gezicht, kan je je brein niet vrolijker maken. Tijdens deze wandeling word je vaak verrast door de dingen die je tegen komt. Dit heeft bij mij geleid tot creatieve kunstwerken. Laat je inspireren en meenemen in de wondere wereld van gevonden voorwerpen.


Hoe is jouw blik op een schone natuur?

Deze trainingen/interventies worden in de vorm van een programma aangeboden. Een programma bestaat uit 8 wandelingen gedurende 2 maanden. Ook maak ik op maat trainingen voor bedrijven. Om te ervaren wat leefstijl coaching Aalsmeer doet, kun je kosteloos een keertje meelopen.

Kijk voor meer informatie in de agenda. Spreekt een van mijn trainingen je aan of heb je een vraag, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij op 06-53184345.