Virtuele maagband

Ken je dat: je besluit dat je wilt afvallen en gezonder wilt eten. De daad bij het woord voegen is alleen minder makkelijk. Je wilt niet aan eten denken, maar dan begint het gevecht in je hoofd.

 

Van “Ik mag niet snoepen” naar “Ah, eentje mag wel!” En als je dan toegeeft aan de drang, komt er al snel nóg een koekje, nóg een wijntje of nóg een zak chips op tafel. 


Herken jij dit?

Herken jij je in het volgende:

  • Je wilt graag afvallen, maar vindt dat niet bepaald makkelijk.
  • Je hebt meerdere diëten geprobeerd, maar hebt de juiste afvalmethode nog niet gevonden.
  • Je eet snel te veel of te grote porties. En je lijkt haast niet verzadigd te raken.
  • Afvallen op eigen kracht vind je niet makkelijk.
  • Maar een maagbandoperatie zie je ook niet zo zitten. 

Gelukkig is er dan een volledig veilige en effectieve oplossing: een virtuele maagband. Met hypnose en een intensief traject help ik jou om de strijd tegen de kilo’s wél te winnen. En om dit vast te houden. Al meerdere mensen heb ik op deze manier succesvol mogen helpen. Jou ook? 


Een virtuele maagband, wat is dat?

Een virtuele maagband is geen echte maagband. Spannende operaties komen er niet aan te pas. In plaats daarvan ga ik onder hypnose een denkbeeldige maagband plaatsen. Daarna zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een maagband is geplaatst.

 

Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Je kunt dus alleen kleinere porties eten en neemt daardoor niet meer de grote porties die je gewend was.

Op een gezonde en haalbare manier afvallen

Het resultaat? Gewichtsverlies. Op een gezonde en haalbare manier. Door het volle gevoel heb je geen zin meer om grote porties te eten, waardoor je daadwerkelijk minder eet. Dat betekent dat je minder calorieën binnenkrijgt. En dus dat je zult afvallen.

 

Het voordeel is dat aan de virtuele maagband geen risico´s verbonden zijn, zoals bij een operatie het geval is. Het is een volledig veilige methode. Wel is het een methode die alleen werkt als je voldoende gemotiveerd bent.


Voor wie?

Je komt in aanmerking voor een virtuele maagband als jouw Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is (bereken je BMI hier!). Een virtuele maagband is een prima methode voor mensen die te veel eten, omdat het ervoor zorgt dat je eerder verzadigd bent.

 

Een maagband is minder geschikt voor mensen die vooral te veel calorieën binnenkrijgen doordat ze verdeeld over de dag op veel verschillende momenten snoep, tussendoortjes of suikerhoudende frisdrank tot zich nemen.

 

 

Voor emotie-eters bied ik een andere methode aan om persoonlijke doelstellingen te halen. In dat geval gaan we actief met je leefstijlpatronen aan de slag. Kijk hiervoor bij het Gezonde-leefstijltraject.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het plaatsen van een virtuele maagband kost 4 sessies van 1,5 uur. Daarin gaan we intensief met elkaar aan de slag, bied ik deskundige begeleiding en bereid ik je voor op jouw ideale gewicht.

 

Tijdens deze sessies werken we met trancehypnose. Geen zorgen: eng is dat niet. Je slaapt niet en hebt zelf de controle. De hypnose geeft je een ontspannen gevoel en helpt om in je onderbewuste de virtuele maagband te plaatsen.

 

 

Verder komt in de sessies natuurlijk ook begeleiding bij jouw eet- en leefpatroon aan bod. We praten bijvoorbeeld over gezonde voeding en over wat nodig is om je leefstijl te veranderen. Ook geef ik je concrete handvatten en tips. Op die manier gaan we voor blijvend resultaat dat jij ook weet vast te houden.


Investering

Voor dit intensieve en effectieve traject van 4 sessies betaal je € 480,-. Dit is een eenmalige investering die je een blijvende leefstijlverandering en een gezonder gewicht kan opleveren.

Vraag vrijblijvend meer info aan

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Vraag gerust een geheel vrijblijvend gesprek aan via het contactformulier. Dan vertel ik je graag meer over dit traject.

 

 

Liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met mij op via 06-53184345 of door te mailen naar info@leefstijlcoachingaalsmeer.nl.