Wandelcoaching

 • Wil jij gezonder leven en meer bewegen?
 • Wil je ontdekken hoe jij beter in je vel kunt zitten?
 • Zoek je een manier om te ontspannen?
 • Wil je je gewoontes én gedachten veranderen?
 • En dan het liefst met blijvend effect?

 

Dan is wandelcoaching perfect voor jou.

 

Gewoontes veranderen lukt niet van de ene op de andere dag. Daarvoor heeft je brein herhaling nodig. Maar ook moet je ontdekken wat voor jou goede gezonde gewoontes zijn. Daar gaan we bij wandelcoaching mee aan de slag. In Je ontdekt welke gewoontes bij jou passen én hoe je die kunt realiseren. Met praktische oefeningen en inzichten help ik jou om je leefstijl blijvend te veranderen.


Op weg naar een gezonde leefstijl

Coachwandelingen zijn een unieke vorm van coaching. Aan de ene kant is een coachwandeling een goede work-out en helpt het je in contact te komen met je gevoel. Aan de andere kant gaan we ook met je gedachten en patronen aan de slag.

 

Een coachwandeling is namelijk geen gewone wandeling. Het is een wandeling waarbij ik je als coach begeleid met allerlei bruikbare oefeningen en inzichten. Denk aan meditaties en praktische opdrachten. Zo help ik jou om oude gewoontes en overtuigingen kwijt te raken. En om daarvoor in de plaats gezondere gewoontes aan te nemen.


Hoe werkt het?

Tijdens een coachwandeling ben je tegelijkertijd bezig met je lichaam en met je hoofd. Een perfecte basis (en een bewezen effectieve manier) om echt dingen in gang te zetten! Elke wandeling start met een korte meditatie. Onderweg stel ik je vragen en laat ik je mentale oefeningen doen, zodat je brein lekker aan de slag gaat. In de natuur gaat dat door de rust en ruimte beter dan waar dan ook.

 

Daarbij werk ik met trance. Dat is een techniek waarmee je leert contact te maken met je onderbewuste. Oftewel, het deel van jou waarin je nieuwe gewoontes kunt aanleren. Dat helpt om je die gewoontes ook echt vol te houden. 

Het resultaat

Al na een paar stappen voel je je rustiger en heb je meer ruimte in je hoofd. Negatieve gedachten maken plaats voor positieve gedachten. Natuurlijk kost nieuwe gewoontes aanleren tijd. Daar heeft je onderbewuste herhaling voor nodig. Daarom duurt een traject van coachwandelingen altijd 2 maanden, waarin we 8 weken lang één keer per week een wandeling maken. Met die herhaling maak je een nieuw pad aan in je neurologische brein. Na 8 weken is dat pad zo stevig dat je je nieuwe gewoonte daadwerkelijk eigen hebt gemaakt. Een blijvende verandering dus!

Waar, wanneer en hoe?

Om écht verandering te bereiken, bied ik de wandelingen aan in een traject. Een wandeltraject bestaat uit:

 • 8 wandelingen van ieder 1,5 uur (duur 4 maanden, 2x per maand)
 • Steeds een andere locatie in de natuur van Aalsmeer 
 • Elke week een nieuw thema (o.a. vertrouwen, plezier en loslaten)
 • Praktische oefeningen en waardevolle inzichten
 • Begeleiding en waardevol contact met gelijkgestemden

We wandelen 2 x in de maand op zondagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur. Komende data zijn;

 •  6 en 20 september 2020
 •  4 en 18 oktober 2020
 •  1, 15 en 29 november 2020
 •  13 en 27 december 2020

 

De wandelingen vinden plaats in een kleine groep van max. 10 personen. Individuele wandelingen zijn ook mogelijk.

 

De wandelingen zijn ook los te boeken. Voor bedrijven bied ik wandelcoaching op maat aan.

Loop gratis een keer mee

Ben je benieuwd of coachwandelingen iets voor jou zijn? Loop gratis een keer mee om het zelf te ontdekken. In de agenda kun je lezen wanneer de trainingen plaatsvinden.

 

Wil je een keer meelopen? Of heb je een andere vraag? Neem contact met mij op via het contactformulier. Of bel mij via 06 – 53 18 43 45.