Misschien herken je het beeld wel. Je leven is vol en druk. Je stort je in de week of in de dag en begint met het afwerken van je lijstjes en dat wat er in je agenda staat. Je hebt het gevoel dat je bord behoorlijk gevuld is. Het kan zijn dat je agenda jou beheert in plaats van andersom. Uiteindelijk ben je ontevreden, omdat het niet allemaal af is of omdat je stiekem wel weet dat je niet bent toegekomen aan wat je nu echt belangrijk of waardevol vindt. Je leven is vol maar je loopt zelf leeg, waardoor je allerlei klachten kunt ontwikkelen.

Je hebt geen energie en voelt je futloos. Je wilt graag meer bewegen maar weet niet hoe en wanneer je in beweging kan komen. Helaas komen burn-out en stress klachten ook veel voor in de praktijk van de leefstijl coach. Deze klachten gaan vaak gepaard met slecht slapen, vermoeidheid en concentratieproblemen. Ook verslaving komt helaas veel voor, denk eens aan gameverslaving, eetverslaving of roken en drinken. Regelmatig werk ik met mensen die bewuster in het leven willen staan en zich afvragen wat zij nu eigenlijk echt willen. Waar word ik heel blij van? En hoe en waar vind ik dat extra stukje levensgeluk. 

 

Samen maken wij jou probleem inzichtelijk en helder. Ik bied de mogelijkheid een nieuw pad te vinden, dit pad in te slaan en flink aan te stampen. Of om oude gewoonte (die je niet meer wilt) om te zetten in nieuwe, andere, blijvende en gezonde gewoontes.

Pak eens een ander pad en kijk wat dit jou brengt !

Ben jij gemotiveerd om jouw klachten en obstakels gedag te zeggen? Dan is het voor mij een uitdaging om jou te inspireren en nog meer te motiveren. Door middel van verschillende trainingen en coach gesprekken, individueel of in een groep geef ik jou nieuwe handvatten voor een andere leefstijl die wel bij jou past.