Thee ceremonie met; blauwe lotus


Heb je altijd al eens een Blauwe Lotus thee willen drinken? Tijdens de blauwe lotus thee ceremonie wordt je op een prachtige locatie in een rustige ruimte, meegenomen in een ontspannend thee ritueel. 

D.m.v ademhalingstechnieken, meditatie, muziek en de magische krachten van de blauwe lotus thee, beleef je een reis naar binnen. Een genot voor lichaam en geest!

 

De ceremonie duurt 1,5 uur en is voor mannen en vrouwen.

Data; 23 december (vol)

           6 januari 2024

 

Tijd: van 11:00 u tot 12:30u

 

Locatie: Aalsmeerderweg 237-p Aalsmeer

 

De kosten zijn €30,- ( inclusief wat lekkers). Vroegboek korting €5,- t/m 1 dec (€25,-)


Maak kennis met de heerlijke smaak van de blauwe lotus thee! 

 

Laat je verrassen en ervaar de warme en zachte werking van deze pure gedroogde blauwe bloem. Tijdens de ceremonie vertel ik hier meer over.

Deze magische bloem en de bladeren van deze plant, bevatten 20 verschillende antioxidanten. Het belangrijkste is echter dat Blauwe Lotus de alkaloïden apomorfine en nuciferine dit maakt dat het gelukkige gevoelens kan opwekken. Daarnaast heeft het mogelijk een gunstige invloed op spanning en stress.

 

Door het drinken van een kleine dosis thee zal dit bijdrage aan een diep ontspannen en rustig gevoel. 

 

Je bent uitgenodigd om ook gelijkgestemde aan te melden. Een ieder die een ontspannende en inspirerende ochtend wil beleven, is welkom!

Je reserveert je plekje door je aan te melden via het contact formulier


Wacht niet te lang en maak gebruik van de vroegboek korting. Er zijn nog maar enkelen plaatsen beschikbaar. Door op de bovenstaande link te klikken kun je het contactformulier invullen en ik neem dan zsm contact met je op.